PNH Kft.

Rólunk

Cégünk több, mint már egy évtizede nyújt szolgáltatást technológiailag széles körben a fémszerkezet gyártás területén belül

Elsősorban szériagyártásra specializálódtunk, pontosabban komplett projekt lebonyolítás széria termékek esetében a mi asztalunk beleértve ez alá a vonatkozó beszerzési és logisztikai feladatok átvállalását is. Azaz teljes körű rendelkezésre állást ajánlunk partnereink számára.

TÖRTÉNETÜNK
FILOZÓFIÁNK

Nem a gépek hatalmában hanem az intelligens gyártásban hiszünk. Arra törekszünk, hogy a legmagasabb szintű gyártástechnológia és munkatársaink szakmai tudásának szimbiózisa együttesen adja az alkotó erőt. Ehhez igyekszünk minden komponenst megteremteni, és tenni nap mint nap, egy olyan vállalat építéséért, ami több mint egy munkahely.

VÍZIÓNK

Azért dolgozunk, hogy kiváló minőségű acéltermékeink a hazai és nemzetközi piacon ismertebbé váljanak, vállalatunk az európai top gyártók közé emelkedjen.
Hiszünk szakmai tudásunkban valamint a közös alkotás kohéziós erejében. Nem csupán gyártunk,fejlesztünk, hanem közösséget is építünk, mert “acélos kötelékek” nélkül, nem lehetünk hosszútávon sikeresek.

MISSZIÓNK

Az Industry 4.0 számunkra nem hozott különösebb változást, hisz a missziónkban megfogalmazott mottóink annak alapgondolataival csengenek össze.

 • Legyél naprakész

  együtt lüktess a rohanó idővel!

 • Legyél mindig aktuális

  sőt, technikailag tekints mindig egy lépéssel előbbre!

 • Legyél mindig hatékony

  azáltal, hogy folyamatosan törekszel az innovációra és mellette ember maradsz!

 • Legyél támogató

  egy része az egésznek, része a csapatnak!